Вибір Підручників

понеділок, 20 листопада 2023 р.

День пам'яти Блаженної Йосафати Гордашевської

 20 листопада ми відзначаємо день пам'яти видатної особистости, духовної покровительки нашої школи – Блаженної Йосафати Гордашевської. Ця надзвичайна жінка служила прикладом милосердя, віри та самопожертви для всіх нас.

Учні 7-А класу під керівництвом Лесі Іванівни Карабін та з допомогою вчительки християнської етики, Ірини Адамівни, зорганізували невеличку інсценізацію про життя монахині в холі школи. Таланти учнів відзначили оплески глядачів — учнів та вчителів школи.

Учні нашої школи відзначили день Йосафати Гордашевської не лише в стінах навчального закладу. Вони відвідали каплицю в монастирі Непорочної Діви Марії на Пасічній, 8 у Львові, де сестри-служебниці надзвичайно тепло прийняли їх.

Спільно з сестрами вони відзначили цей день молитвою та роздумами про важливість духовних цінностей у нашому житті. Сестри не лише пригощали наших учнів солодощами та чаєм, але й надали можливість з подячними молитвами схилитись над мощами Йосафати.

Ця зустріч не тільки розширила розуміння дітей духовної спадщини, але й надихнула їх до подальших добрих вчинків та милосердя. Нехай цей день залишиться в наших серцях як особливий і дорогоцінний дотик до духовної спадщини, яку залишила по собі Блаженна Йосафата.










Немає коментарів:

Дописати коментар